En måned igjen. 31.03.2010

Ca. 1mnd igjen til avreise, i dag motok jeg forsikringspapirene. Ulykke og skade worldwide, var billgere enn jeg hadde tenkt. Har kjøpt inn en hau av bøker om seilas på kanalene i Europa, håper jeg rekker å lese litt før jeg drar. Var også på et foredrag i Oslo med noen som har seilt i to år på kanalene, hørtest ut som de hadde hatt en veldig fin tur. Gleder meg. Det er desverre ganske dyrt, i og med at dieselen er like dyr i Tyskland som i Norge.
Salg av Leiligheten er også i full gang. Har hyret Advokat Hanne Eva müller til det.
Var også hos dyrlegen for en stund siden, nå har katten min «jungman» fått Pass, id-chip og alle vaksiner som trengs og så har jeg klippet ballene av ham, stakkars.
Har jo selvfølgelig for lenge siden også tatt alt av vaksiner selv for en seiltur rundt jorden, valgte å beholde mine baller.

Fikk også en bok nå som heter «world crusing routes» dette er en bok som beskriver over 1000 forskjellige reiser i verden med når og hvor man kan dra, også hvor langt det er mellom forskjellige havner osv. Jeg har alltid trodd at det var ufattelig langt til Påskeøyene, men det er jo ikke det. I Stillehavsmålestokk vel å merke. Begynte plutselig å få lyst til å seile dit…

Skal etterhvert nå også få lagt ut litt bilder av båten, både utvendig og innv. Tror kanskje det er noen som er litt interesert i det.

Om du har lyst å være med meg på en etappe, så er det veldig mulig. Trenger folk faktisk helt i begynnelsen av turen. Så send meg en mail eller skriv i gjesteboken, så kan jeg ta kontakt med deg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s