Noen tanker før avreise 14.02.2010

Da nærmer det seg med stormskritt, er jeg klar?
Siden er på nett, noe arbeid gjenstår og den må jo opdateres gjevnlig. Jeg har arvet nødpeilesenderen til en kamerat av meg; Staale Jordan. Den er kommet fra service, er testet og funnet OK. Det er bra. Redningsflåten er kjøpt og montert i sommer. Vindgenerator, nye seil, solcellepanel osv osv. Listen er lang over ting som er gjort. Trenger jeg gjøre mer, eller tar jeg ting på veien… Tror det blir mye som må gjøres underveis. Har hørt rykter om det, ting går jo i stykker.

Som det står på første siden er avreise i april, det avhenger av salg av leiligheten, og bilen… Ja, jeg selger alt og drar på Jordomseiling. Drømt om det lenge nå.

Det er vel egentlig ikke noe plan, eller… Jeg vil seile så lenge og langt jeg kan. Har mulighet å komme hjem en gang i året for å jobbe. Så flyr jeg tilbake til båten og fortsetter eventyret.
Foreløpig er planen å seile til Lûbek i Tyskland og fortsette gjennom kanalene i Europa til Middelhavet. Da er jeg i Middelhavet sånn cirka tidlig Juni mnd. Kommer til å seile litt rundt der i sommer og fortsette langs Spanskekysten mot Gibraltar, og ut i Atlanterhavet. Har lyst å få med meg Marocco i Afrika. Før turen går videre mot Vest.

Det var alt for denne gang, sees.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s