Skipper Jan Kåre

Skipper og båt

Jeg er født 1. mai i det herrens år 1980. Jeg ble født til hornmusikk og solskinn i Oslo. Der bodde der til jeg var 4 mnd. gammel, og flyttet da til Kristiansand som har vært min by siden den gang.

Der vokste jeg opp med og i havet, fikk min første båt som 6 åring, som ble mitt fremkomstmiddel hele sommeren. Siden den gang har jeg kjøpt, fikset og drevet med båter og seilbåter. Noe som ble en lidenskap. Jeg gikk på Risøya folkehøyskole i 97/98 hvor jeg ble Divemaster (dykkeleder), og der lærte jeg seiling, og vi drev for det meste med aktiviteter i og på vann.

Jeg valgte snekker linja etter grunnskolen og trivdes med det. Derfor etablerte jeg mitt eget firma som jeg drev i 10 år, før jeg ble lei og solgte det. (dette er en lang historie)

Da solgte jeg ALT jeg eide hjemme i norge og beholdt båten, slik at jeg hadde mulighet til å oppfylle min langvarige drøm om å dra på langtur. Jeg har ikke angret ett sekund på det. Her ute i verden trives jeg med å treffe nye mennesker og kulturer, og jeg elsker havet. Etter 14 dager på atlanteren, hadde jeg ikke fått nok. Det tar ikke mange dagene i land før jeg savner havet igjen.

Så nå vet jeg ikke hva planen er, seile og leve er vel det nærmeste jeg kommer en plan for øyeblikket.

Håper du liker siden min, og at jeg kan inspirere noen til å komme seg ut i verden og oppleve!

Vi snakkes 🙂

Reklamer