Vil du være med?

Her er litt om hva som skjer om du har lyst å være med på en etappe.

1. Først må jeg si at alle som blir med må betale litt for å være om bord. Jeg har hørt at  andre i min situasjon tar ca. 170,- NOK i døgnet pr. Person.
I tillegg til dette, deler de som er ombord alle utgifter som måtte komme i tillegg. Dvs. Havneavgifter, fylling av vann, diesel, felles mat (mat ombord på båten) m.m.
Større reperasjoner er selvfølgelig ikke med her!

Grunnen til at jeg krever 170,- i døgnet er:
Jeg har planlegt denne turen over lengre tid og jeg har brukt nesten alt av mine sparepenger de siste år på å utruste båten. I tillegg til dette, kommer forsikring som dekker hjemreise og sykdom opp til 3 personer ombord på båten til enhver tid, i ethvert land. Båten er også blitt et flytende hospital, med respektive piller og salver til en hver situasjon som måtte oppstå.
Båten får også mer slitasje når man er flere ombord, og det brukes av ting som allerede er i båten.

2. For å få kontakt med meg, må du sende meg en mail eller legge inn en mld. til meg på gjesteboken.  Om det passer at dere kommer, skriver jeg dere inn på kalenderen. Kanskje jeg også har mobil tlf, som dere kan ringe meg på i et tidsrom vi bestemmer på.  Epostadresse og telefonnr. til enhver tid finner du under >> Kontakt

3.  Hva tar jeg med?
Det viktigste du trenger er vaksinasjonpapirer og Pass! Her kan du sjekke om det er vaksinasjonsplikt dit du skal: Reiseplaster.no
Ta med sengetøy, dyne trenger du ikke! Blir du kald har jeg pledd.
Ta med en litt god genser og en lett vantett jakke, kan føles kjølig midt på natten i 30 grader når man er avklimatisert.
Solkrem, badetøy, solbriller osv.

Men når det er sagt, så håper jeg jo at flest mulig har lyst å  komme å besøke meg underveis!

Sees på de syv hav!

Reklamer

1 svar til Vil du være med?

  1. Tilbaketråkk: Interessante dagar i Natal + Styrmannens siste tur | S/Y Cassiopeia på tur

Kommentarer er stengt.